20 Ocak 2009

ANORMAL NORMAL


Anormal normal.. Şevval Sam kendini böyle anlatıyor. Duyarlı olmak, doğal olmak, hani İngilizce'de "spontaneous" diye bir kelime vardır. Bizim kültürümüzde karşılığı var mı acaba? Çoğumuz bir adım atmadan yüz kere tartarız, aman ne derler böyle yaparsam? Normal mi değil mi? Sürüden ayrı kara koyun olmayayım da.. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın da... İçimizdeki sesi dinleyip, "spontan" davranabiliyor muyuz? Normal olan nedir? Doğalında gidemez mi hiçbir şey? Sorular, sorular, sorular... Cevapları bilen var mı? Varsa iki satır yazıverin ne olur.... Size "anormal normal" günler diliyorum. Şevval Sam'ı dinlemeniz belki bir işe yarar:))

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Seninle dinlemeyi tercih ederdim. Gerçekten arkadaşım, karşılıklı kahvelerimizi yudumlarken bir yandan Datça fotoğraflarına bakıp, bir yandan da Şevval Sam'ı dinlemeyi şu an o kadar çok isterdim ki...

Demet

kekik dedi ki...

Sevgili Demet'ciğim,

Ne çok özledim seni! En kısa zamanda hem seni hem de kuzucuklarını görmeye geleceğim inşallah.. Seni çok seviyorum..

Tijen dedi ki...

Ben de onu çok farklı ve hoş bulurum. Teşekkürler paylaştıkların için!

kekik dedi ki...

Sevgili Tijen Hanım,

Küçüktatları paylaşmak için her zaman beklerim!

Tijen dedi ki...

Keşke erteleme şansımız olaydı ama sadece 3-4 günlüğüne geliyorum İstanbul'a ve tek uygun gün cumartesi. Başka bir zaman buluşmak dileğiyle, taze çifte mutluluklar diliyorum.

Peritozu dedi ki...

Dinlenesi album...Bir anda karsima cikinca mutlu oldum ...